top of page

13- maart 2023

Nieuwe collega bekkenfysiotherapeut

We zijn erg blij dat we een nieuwe collega hebben die ons aanbod in de praktijk komt uitbreiden met bekkenfysiotherapie.

 

Vanaf 13 maart 2023 wordt er bij ‘Fysio- en manuele therapie G. Veltman’ de mogelijkheid  geboden voor bekkenfysiotherapie door Nouki Bosma-Grit.

 16- nov 2022 Afscheid collega Renate Hoekema 

Renate Hoekema gaat ons team na 12 1/2 jaar verlaten. Ze gaat zich verder ontwikkelen als kinderfysiotherapeut. We willen haar bedanken voor de fijne jaren als collega. We wensen haar veel succes met haar verdere carrière!​

07- juli 2021 Nieuwe collega Blijke Oenema.

Blijke is geen onbekende, als stagiaire heeft ze in de afgelopen winter al bij ons gewerkt. Nu ze afgestudeerd is komt ze ons als collega fysiotherapeut versterken.

Blijke is een aantal dagen in de week bij ons aan het werk en zal zowel in de praktijk Balk, Bakhuizen en bij de patiënten thuis te zien zijn.

Welkom in onze praktijk en veel werkplezier in ons mooie vak Fysiotherapie!

image2.jpeg
20201229_141921 afscheid afke en martzen

01- januari 2021 Afscheid Afke van der Meer- de Schiffart en Martzen Dijkstra

 

Vanaf 1-1-2021 hebben we afscheid genomen van onze zeer gewaardeerde collega's Afke van der Meer- de Schiffart en Martzen Dijkstra.

Jarenlang zijn zij verbonden geweest aan onze praktijk en als fysiotherapeut in de regio Gaasterland. Zij gaan met hun welverdiende pensioen en genieten van hun vrijetijd!

25 - mei 2019 | Open Huis Bakhuizen
Wij zijn verhuisd naar ons gezondheidscentrum en nodigen u van harte uit voor de opening door Wethouder Frans Veltman. Om 14.00 uur is de officiele opening en daarna kunt u ons gezondheidscentrum bewonderen. 
uitnodiging-open-huis-Bakhuizen.jpg

08 - mei 2019 | Open Huis Balk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09 - april 2019 | Wij zijn verhuisd! 

 

 

Dit zijn de nieuwe adresssen:

 

Balk

Dubbelstraat 6, 8561 BC Balk

 

Bakhuizen

Skuniadyk 12, 8574 TR Bakhuizen

 

 

 

04 - februari 2019 | We're Moving!

 

2019 wordt een bijzonder jaar voor fysio- en manuele therapie Gea Veltman. Dit jaar zijn we gestart met een feestje! Op 1 januari  was het 10 jaargeleden dat de praktijk is gestart. Toen begonnen met drie vaste medewerkers in dienst. Inmiddels is de praktijk gegroeid en zijn we met zijn vijven. De praktijk heeft zich goed op de kaart gezet de afgelopen jaren. We hebben diverse specialisaties in huis zoals: Manuele therapie, kinderfysiotherapie en geriatrie fysiotherapie.

 

Dit jaar staan er diverse nieuwe uitdagingen op de planning, zoals de aanhef waarschijnlijk al doet vermoeden. Dit jaar staat in het teken van het woord Moving! Een woord met vele betekenissen.

“Moving” vrij vertaald:  “In beweging, te werk gaan, verschuiven, zich verplaatsten, handelen en verhuizen”.

 

Zowel in Balk als in Bakhuizen krijgen we een nieuwe locatie. Momenteel wordt er hard gewerkt zodat we klaar zijn voor de toekomst. In Balk verhuizen we naar het oude pand van de Rabobank aan de dubbelstraat boven de toekomstige tandartspraktijk De Friese Meren. In Bakhuizen verhuizen we naar de Skuniadyk, er komt een gezamenlijke praktijk met o.a. de huisartsen op deze prachtige nieuwe locatie. Beide locaties hopen rond 1 april klaar te zijn. De praktijk in Oudemirdum wordt door deze veranderingen gesloten. Voor de cliënten die wij aan huis bezoeken veranderd er niets. De cliënten die in de praktijk kwamen hopen we te verwelkomen op een van onze nieuwe locaties. 

 

We houden jullie op de hoogte!

Uitnodiging open huis.png
bottom of page